A kdo zlobil?

A kdo zlobil?

Anotace: ~~~~~~~~~~~~

.............................

~~~~~~~~~~~~~~
Je něco krásného ve vzduchu
no jasně,máme vánoce
tátové za ruku vedou prcky
šli krmit labutě k naší řece.
Pak honem domů pospíchají
trochu se už totiž stmívá
aby snad večeři nezmeškali
kostelník v kostele ave zpívá.

Konečně jste doma vy tuláci
teď všichni do gala se dali
ke svátečnímu stolu se posadí
a dobré chutnání si popřáli.
Cink,zazvonil zvonek v obýváku
tam stojí nazdobený stromeček
zazpívat koledy jak se patří
kdo nezlobil ten dostal dáreček.

A kdo zlobil?
Ten prý dostal...povídá se
že na slzy hedvábný kapesníček.
Že nikdo nezlobil,když tak jen málo
dárečků se večer hodně rozdávalo.
Děkuji Ježíšku
za papuče za ponožky za knížku...

~~~~~~~~~

**********************

Autor Květka Š., 21.12.2023
Přečteno 75x
Tipy 16
Poslední tipující: o3_gambit, Iva Husárková, Marťas9, Ondra, Psavec, šerý, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Květuško, měj krásné svátky, lásku a zdraví. objímám Tě. děkuji za Tvé psaní. :-))*

22.12.2023 03:59:38 | Iva Husárková

Ivuško děkuji a přeji všechno krásné i já...(:-)***

23.12.2023 16:07:08 | Květka Š.

V dnešní době útěšná a hezká. Patří ti za ní poděkovaní.*

21.12.2023 18:09:44 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí