Cesta

Cesta

Ve skrytých rodištích světla
Má démon drápy temné
A se světlem se tak rodí
Jak ve světě, tak ve mne

Zvládneme démona vyhnat
Říci mu, že by měl jít?
Že už nás bolí se dívat
Že takhle už nemůžem žít?

Jestli mi podáš ruku a půjdeš
Ve světle svíčky se se mnou vydáš vpřed
Zadržíš dech a věřit nám budeš
Že stezky projdeme kluzčí než led

Jestli mě povedeš, tak přijdem na to spolu
A ostatní snad uvidí a nebudou se smát
Najdeme cestu jak pohlédnout dolů
Snad i jak přežít, až démon bude řvát

Já nevím, vážně nevím kudy půjdu,
proto v temnotě tě žádám o radu
Jediné oč prosím, oč tě prosit budu
Zůstaň tady se mnou, nenech mě pozadu
Autor Tritvaetna, 22.12.2023
Přečteno 123x
Tipy 11
Poslední tipující: o3_gambit, Žluťák, Kan, CoT, Anfádis, mkinka, Ondra, Psavec
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Osobuju si s dovolením právo říci, že je to dobré a že jsi šikovná. Díky a zdravím.

20.02.2024 21:55:10 | Matahaja

Také zdravím a děkuji převelice, to je čest :)

21.02.2024 11:37:05 | Tritvaetna

Velmi se mi líbí, milá Tritvaetno :)*
Krásný večer přeji :)*

22.12.2023 18:55:05 | Ondra

Děkuji, tobě též :)

23.12.2023 09:32:02 | Tritvaetna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí