Ono se pěkně o zimě píše

Ono se pěkně o zimě píše

Anotace: ~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Ono se pěkně o zimě píše
lehce se podívám do bílé říše
tam rostou rampouchy
a lední květy
na saních projedu
severní světy.

Až přijde jaro veršů je více
o lásce o slunci
o květech na louce
o jarním dešti o políbení
ti dva zamilovaní
pod kvetoucí pod jabloní.

To bude za pár,to bude prima
zatím je ale,zatím je zima
schovaní broučci
jen tak chtěli nakouknout
ještě ne
mohlo by vás ofouknout.

Třeba bude ještě sněžit
třeba bude mráz
vždyť víš,tak to znám i já
tak i ty to znáš...
S tím nic nenaděláš
čekáš...

~~~~~~~~~

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Autor Květka Š., 23.12.2023
Přečteno 65x
Tipy 13
Poslední tipující: o3_gambit, Marťas9, Marten, mkinka, šerý, Emily Říhová, Psavec, Žluťák, Sonador
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné Květuško

24.12.2023 07:23:20 | Marťas9

Milují tvé řádky.

23.12.2023 21:33:25 | mkinka

Máš hedvábnou duši, a moc Ti sluší.
Tak celoroční děkuji Květko, a objednám si na další rok*
Pf. 2024

23.12.2023 21:32:46 | šerý

hezunké Květko*

23.12.2023 17:39:05 | Sonador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí