Půlnoční

Půlnoční

Dneska mám po celý den volno.
Dnes nějak nikam nepatřím.
Přepnu na hořkosladkobolno
a živou duši nespatřím.
.
Nepustím pohádky, vždyť ani nemám na čem.
Nezobnu cukroví. Nikdo ho nenapekl.
Nedám si ve dvou svařák s pomerančem.
Celý svět se mi někam rozutekl.
.
Včerejším lžím už dneska neuvěřím.
Lžím o našich překrásných plánech.
Dnes nemám stromek. Nevečeřím.
Jsem sám jak Ježíš v Getsemanech.
.
Dnes se mi o trochu hůř dýchá
v ten nejkrásněší ze všech svátků.
Však večer do svatého ticha
zazpívám v kapli jezulátku.
Autor TRlVlUS, 24.12.2023
Přečteno 77x
Tipy 13
Poslední tipující: enigman, Ophelia81, Marťas9, kozorožka, mkinka, Žluťák, Psavec, šerý, Marten
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zpívám si..

14.01.2024 02:54:00 | enigman

Máš svou Múzu, to je víc než cukroví a inhalátor dokupy...:)

24.12.2023 00:43:15 | Žluťák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí