Vánoce bílé - Čas radosti a klidu

Vánoce bílé - Čas radosti a klidu

Anotace: moje poslední dílo

Vánoce bílé, čas radosti a klidu,

kdy sníh na zem padá, jako poklička široká klidu

Kolem světélka září, stromeček voní,

vše kolem usíná, vše kolem se těší

 

Děti se na nejkrásnější čas chystají,

plní se jejich sny a stříbrné poháry mají

Veselí a radost v srdci svítí,

všichni jsme šťastní, všichni se smějí

 

Vánoce bílé do domovů klid přinášejí,

tváře matek a otců úsměv na tváři rozsvítí

Vůně cukroví, perníčků se šíří,

všude se dárky ve stříbrném záření objevují

 

Kolem nás všechno se sněhovou přikrývkou skryje,

když v noci zrození Ježíška přijde

Za oknem ticho a hvězdy překrásné,

noc plná zázraků a snů nezměrných

 

Vánoce bílé jsou krásou nesmazatelnou,

časem pevně ve vzpomínkách usazenou

Přináší naději, lásku a porozumění,

spojují lidi a naplňují srdce štěstím a sněním

 

Ať jsou Vánoce bílé pro všechny krásné,

ať v duších všechny chvíle štěstím září

Přejme si lásku, mír a radost na zemi,

ať Vánoce bílé nesou světlušky pro všechny lidi

Autor Misha, 25.12.2023
Přečteno 65x
Tipy 4
Poslední tipující: Marťas9, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí