Ty lechtáš lásko

Ty lechtáš lásko

Anotace: ~~~~~~~~~~~~~~

.........................

~~~~~~~
Tak jako čerstvě upečený chleba
tak jako růže právě rozvitá
tak voní den když s tebou ráno snídá
tak voní noc když s tebou usíná.
A peřiny jsou cítit levandulí
a malý polštářek tvou pěnou holící
a košilku noční spolu rozpínali
a on ji potom hladil něžně po bocích.

Ty lechtáš lásko,ona se rozesmála
on po jejich bocích míří výš
ona mu sladkou pusu ráda dala
ty hladíš ji až tam,kde? Vždyť víš.

Teď se její tváře trochu červenají
on nahý je,tak jak ho sám pán stvořil
milují se v posteli vonící levandulí
ona byla jeho a on štěstím zářil.
Voní jim noc když spolu usínají
jako ta levandule či růže rozvitá
voní jim ráno když spolu posnídají
a záclonou jim slunce prosvítá.

~~~~~~~~~~

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Autor Květka Š., 25.12.2023
Přečteno 75x
Tipy 18
Poslední tipující: IronDodo, Jarunka, Marťas9, šerý, o3_gambit, Vivien, mkinka, Žluťák, cappuccinogirl, Marten, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

veľmi pekná

26.12.2023 08:33:20 | IronDodo

Květuško, krásná báseň, do které je vložen příběh Lásky.

26.12.2023 00:21:24 | Jarunka

Sladká, co občas každému přijde vhod. Kdo říká, že ne, má cosi nevyrovnané v sobě ..

25.12.2023 19:14:45 | Vivien

Moc pěkná a něžná záležitost, Květko!
Moje sestra má stejně krásné jméno jako ty a druha je Jiřina... to ale s tvojí básničkou nema nic společneho, tak...:)

25.12.2023 17:26:01 | Žluťák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí