Naposledy

Naposledy

Anotace:

Na zápraží 

Procházíš 

Tam a zpět 

 

V rukou

Svíráš klíč 

Ze světa 

Stinných dnů

 

Kompas 

Přestal se 

Otáčet 

Kolem dokola

A na papíru

Plném kaněk

Odkryla se

Hvězdná mapa

 

Slova máš

Ve svazcích 

Schovaná

Po kapsách

 

V tichu

Je Ti líp

Ale co kdyby

Náhodou 

Chtěl někdo

Na něco

Odpověď 


Spasitel

Spasil

Svou oběť 

Dříve než 

Mučedník 

Doklekl

Na oltář 

 

Příliš mnoho

Rolí uvnitř

Jednoho

Nitra 

A tak soudce

Vyhrál spor

Sám se sebou

Když našel 

Slovo rovnováha 

Skryté ve svazku

Hříchů č. 1

 

A tak

Se všechny role

Slily do poháru

Viny pro nevinný 

A Ty stále 

Stojíš na začátku 

Konce první viny 

 

Než odejdeš

Necháš zvony

Ještě jednou

Naposledy

Hrát 

A pak

Láska 

Bude 

Tvůj soudce

A už nikdy 

Znovu

Tvůj kat

Autor Denael, 28.12.2023
Přečteno 68x
Tipy 14
Poslední tipující: Marten, Sonador, Koala, Iva Husárková, Žluťák, Psavec, mkinka, Tomcat, cappuccinogirl
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavý. Dobrý!

29.12.2023 06:57:04 | Koala

Děkuji :))

10.01.2024 20:30:03 | Denael

Líbí ST;-)

28.12.2023 20:09:36 | Tomcat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí