8. Déšť 1974

8. Déšť 1974

prší a krajina se noří do stínu oblaků
zem vlhkem zavání
a mokrá tráva boty promočí
sedim na autobusové zastávce
a je tu déšť a s ním taky já
a píseň mu zpívám do větru
a v dálce vidim strašný sen
ale promoklá dívka si jede na kole
a kapky si vyťukávaj neznámý rytmy
všem barákům na zem
Autor poet, 29.12.2023
Přečteno 47x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí