Poslouchám

Poslouchám

Anotace: Mozaika 2024

Šum aut ze silnice,
táhlý zvuk kolejí,
co příběhy přitahují.

Koláž z barev nutkání
a z dálky do uší zpívá
David Koller.

Chci zas k Tobě spát.
Jsem na tom stejně,
mám Tě rád.


Kolik mi bylo,
když klip se začal hrát.
Možná střední a to je tak akorát.

Počítám vrásky,
co maloval stres.
Lásky, co nedovolila jsem jim milovat.

Čas, honění i strach.
Z útesů poslala jsem slova,
ale nemohu už vrátit znova.
Ale ještě nejsem
na stárnutí připravena.

V loži teskním
při měsíčku sama.
Autor mkinka, 04.01.2024
Přečteno 105x
Tipy 35
Poslední tipující: Misha, Ďábel sám, jort1, Koala, Fialový metal, Niška, Marten, martinaV, Stanislav32, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle je jedna z Tvých nej.
Tak ať brzy tesknotu rozpráší naděje...

07.01.2024 06:05:32 | Koala

Moc děkuji za podporu.

07.01.2024 06:43:43 | mkinka

Nesmutni, dětsví setrvá *)

05.01.2024 01:18:33 | Niška

Děkuji.

05.01.2024 01:28:54 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí