Tým pádom

Tým pádom

 

 

Spadol som

tým pádom

som sa stal

silnejším,

skúsenejší Dávid

idem s tým,

idem s ním,

staré Ja je stále

so mnou

ale už nerozhoduje

o tom, o čom dnes píšem

 

Zranil ťa,

tým pádom

vieš viac

než kedykoľvek

čo chceš,

čo očakávaš...

 

Boli sme stratení

tým pádom

sme objavili

cesty a miesta

ktoré by zatajili

pred nami zatajili

vyšliapané chodníky

kvôli ktorým

by sme nevideli

aký veľký a pestrý

je svet

 

Tým pádom,

Tým pádom

je všetko iné

ako sa zdá

na prvý pohľad,

tým pádom,

tým pádom

sú chvíle silné

vierou zahnaná tma,

dôvera je poklad

Autor Dávid, 05.01.2024
Přečteno 63x
Tipy 15
Poslední tipující: Emily Říhová, IronDodo, Iva Husárková, Psavec, o3_gambit, CULIKATÁ, Sonador, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ďakujem vám deťúrence :) ale ku skvelosti mám na míle ďaleko :D

08.01.2024 22:49:52 | Dávid

Po každém pádu zase vstáváš,
každým pádem silnějším se stáváš...
Krásný den, Davi (*)

08.01.2024 16:30:34 | Emily Říhová

pekné pozdravujem ťa

06.01.2024 07:08:06 | IronDodo

Jsi skvělý Dávide;)*

05.01.2024 19:33:31 | Sonador

Ano.duvera je poklad.citliva a upřímná básnička.

05.01.2024 18:31:06 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí