Smrtka

Smrtka

Anotace: položená trochu jinak...je to můj pocit...

Prožraná do morku kostí,
tvoření lží a sobeckostí,
srdce vytesané z kamene,
nikdo nezbaví ji břemene.

V kápi ukrývá se před světem,
kdysi dávno byla ještě člověkem.
Teď kosí živé z cesty,
a za životem pálí mosty.

Bere si nás postupně,
tak chuť ji napadne,
mladého, dítě, starce,
nikdo neuteče!

Bere nám ty, které máme rádi,
díky ní si v zármutku nevíme rady!
TY, jsi to TY!!!
Kdo ničí mě!!!
Kdy konečně přijdeš si pro mě???...
Autor Optimistick, 02.04.2007
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí