"Proč?"

"Proč?"

Anotace: pár otázek, možná máte lepší odpovědi. Budu ráda za komentáře.

Proč je vlastně modré nebe?
A proč mám ráda právě Tebe?
Proč je Vesmír nekonečný?
A jak to, že život není věčný?

Proč úsměv všechny potěší,
a taky dárek od srdce,
Proč šťastni jsme když zaprší
a znovu výjde slunce?

Proč každý sníme svůj sen?
A proč po noci příjde den?
Proč má tolik podob štěstí,
jak to, že umí kytky kvésti?

Proč jsou otázky bez odpovědí,
že se musíš stále ptát.
Proč je život přesto krásný?
Snad proto, že ho žiješ rád!
Autor čertíček24, 02.04.2007
Přečteno 210x
Tipy 2
Poslední tipující: Kozoroh 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi velmi dobrá báseň. Škoda, že nemá více hodnocení.

02.04.2007 22:08:00 | Pilous

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí