Kde končí

Kde končí

Anotace: ************

........................

Kde končí a začíná krása...
°°°°°°°°°°
Ví někdo kde krása začíná?
Ví někdo kde krása končí?
Krásná je třeba vodní hladina
krásná je taky voda co zurčí.
Krásná je když vodopádem padá
kam dopadnout,si z vrchu hledá
a potom krásná je jako ty závoje
hučí a třpytí se jak padá do kraje.

Chtěla bych být chvíli ta voda
ta krásná,na slunci třpytící,
pak by mě však bylo škoda
abych jen tak v kraji mizela si.
Objímat všechno jak jen voda umí
já nic nešeptám,to jen voda šumí.
Každý však ví,co krása není
to když se mírné toky v divoké
řeky změní.
Třeba při povodni…


°°°°°°°°°°°°

*********

Autor Květka Š., 09.01.2024
Přečteno 71x
Tipy 18
Poslední tipující: BArBArKO, jort1, Marcone, Marťas9, o3_gambit, Marten, Narragan, Sonador, Žluťák, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Při bouři, povodni, lavině
voda už nekouká nevinně

09.01.2024 18:27:55 | Narragan

Moc pěkná, Květuš:)

09.01.2024 17:52:19 | Žluťák

:-)---děkuji Žluťásku a zdravím...

10.01.2024 15:44:57 | Květka Š.

Jé.

09.01.2024 16:04:01 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí