chybíš mi!!

chybíš mi!!

Anotace: pro mou bývalou nejlepší kámošku :( strašně se mi po ní stýská a ona si tohle nepřečte nemám odvahu jí to napsat:(

Byla si má kamarádka teď mám na tě zlost,
My dvě jsme spolu měli nepopsatelnou moc,
Jablka krást na zahradě,kytky trhat a pak utíkat,
Kde jsou ty časy,kdy my dvě spolu chtěli jsme i umírat?

Pamatuješ,jak jsme si lehly na cestu,
A všechno nám bylo cizí?
Povídat si o klukách a mrznout večer v triku?
Myslíš, že mi to nechybí?

Mám na tebe zlost,
To ty jsi řekla dost,
Začala ses flákat a na mě doslova kašlat,
Nej. kámoška co to teď pro tebe znamená?
Jde naproti mně a ani se na mě nedívá…
Tak co to s tebou k sakru je?
Kde se ztratila ta kámoška ,ta moje?

Chybí mi ty dopisky,
Chybí mi to léto,
Chybí mi ty úsměvy,
A co teprve to naše: Tetó Kubova teto..
Chybí mi jít kolem Rona a hrát zase závod,
Chybí mi to dupání po shodech, když zazvoní ten tvůj rachot,

Mám tě ráda Zdeňulko,
Ale všechno už je jinak,
Ty jsi dál než já a já ti nedokážu stíhat,
Chtít je totiž hrozně málo,
A mít je zase moc,
Škoda, že to nejde vrátit,
Ale děkuju ti za všechno strašně moc..
Autor Mispul, 02.04.2007
Přečteno 487x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ty procenta jsem ani tak nedala za tu básničku, protože neni moc rytmická, trošku to tam šilhá, ale je krásná co se týče obsahu!! Docela tě lituju, newím jak já bych to bez svý Andrejky přežila!!!

06.04.2007 10:29:00 | Iwetta

To je fakt šílené. Na tohle asi nepomůže ani se vyspat.:-(

04.04.2007 23:08:00 | Rádoby zoufalá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí