Zdrcenost...

Zdrcenost...

Anotace: jsem jaká jsem..tak hledám to co nemůžu mít

Jsem zlomená v srdci,
bojím se, že mi není pomoci.
Smrt, nehoda, jsem bez sebe,
uplakanýma očima hledím do nebe.

Hledám sílu, objetí,
kdy má odvaha přiletí???

Hroutím se jako domeček z karet,
neničí mě vítr nýbrž lidský svět.
Jaká je cena štěstí???
zatím dostávám od života jen pěstí...
Autor Optimistick, 02.04.2007
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrá. Dal bych 90, ale to nejde.

02.04.2007 22:15:00 | Pilous

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí