Ten rok..

Ten rok..

Anotace: ...kdy...

V tom roce, té noci, než odbila půlnoc
ta země v srdci svém bolest nesla
Naděje zastřel mrak, zmatená bezmoc
Svoboda v zapomnění nárazem klesla

Stříbrný lev znásilněn a svázán prapory
Jako krev rudými, jež zastřely svit
Ten rok, kdy obránců ni výstřely nezněly
Navěky zůstane v paměti vryt
Autor MysticB, 12.01.2024
Přečteno 82x
Tipy 6
Poslední tipující: Frr, BArBArKO, Psavec, mkinka, Žluťák, Anfádis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí