A jenom tak

A jenom tak

Anotace: ==================

 

 

......................
A jenom tak~

Vzduch je čistý
vždyť celý den je venku
a proč by nebyl
i vítr se s ním bavil
někdy je teplý a jindy není
chladí ho déšť ohřeje ho slunce
a to se věřte tomu cení
já větřík miluji
když vane jako vánek
a trochu chladný hodí se na spánek
do teplého rána je dobré vstávání
čistý vzduch po dešti
vodou a borovým lesem zavoní
já si vzdychnu
...ách...
tam září zlaté slunečnice
tam červená se mák.

Ten dnešní vzduch
se hodí na milé procházky
těm dvěma v parku na lavičce
i na vyznání lásky
a všechno co ještě může kvete
krásně a voňavě je na světě
na té naší
na modré planetě
si žít
milovat ji a ctít.
A jenom tak by to mělo být.

***********************

........................

 

 

Autor Květka Š., 13.01.2024
Přečteno 43x
Tipy 16
Poslední tipující: mkinka, o3_gambit, IronDodo, Iva Husárková, CULIKATÁ, Žluťák, Psavec, Ondra
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jé.

09.02.2024 15:37:46 | mkinka

:-)---děkuji za všechny komentíky...jsi zlatíčko

09.02.2024 16:07:18 | Květka Š.

Ty též, Květuško

09.02.2024 16:09:07 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí