Já nevím

Já nevím

Anotace: ...taková z otupělé, post-derpesivní chvilky...

Nevím co je mít rád
Nevím co je se smát
Nevím co je se bát
Není důvod proč se ptát

Nevím co je milovat
Nevím co je slibovat
Nevím co je bojovat
Nevím proč se litovat
Autor Kain de Amedha, 02.04.2007
Přečteno 239x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí