Ty mě tu necháš

Ty mě tu necháš

Anotace: ~~~~~~~~~~

..........................
~~~~~~~~~~
To vám stála
jedna lampa stará
nad kamennou lavičkou
občas trochu zablikala
když on ji líbal,celičkou,
na cestu domů by posvítila
když do noci se zdrželi
někdy se trošku i rozzlobila
jak přes záhonek běželi.
Počkej chvíli,neutíkej
já ti pár růží natrhám
víš,pod lampou bývá tma
pro tebe to z lásky udělám,
vtom lampa zhasla
on se o trny do krve popíchal
asi to mládence dost bolelo
pusu ji dal a domů by utíkal?

Ty mě tu necháš
ve tmě v parku samotnou?
Já se budu určitě moc bát,
teď se ta lampa zase rozsvítila
neboj,já tu budu s tebou
než vyjde slunce stát.
A víš co,o všem co jsem viděla
ti budu povídat…
…nějak se lekl mládenec
a tu svoji honem políbil a zase
potom ji objal v pase
a domů s ní zamířil.
Že jeho krev bílé růže barví
tak trochu do červena,nevadí
vždyť lampa už nic
neprozradí.

A dál nad lavičkou bliká
tiše si i občas vzlyká…
~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~

........................

Autor Květka Š., 16.01.2024
Přečteno 65x
Tipy 19
Poslední tipující: o3_gambit, Marťas9, Psavec, Žluťák, IronDodo, Ondra, Marten, zde.neck, Rafinka, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí