Princezna

Princezna

Anotace: nemusí být vždycky šťastná

Neuhlídali princeznu,
utekla jim z paláce.
Kdo chtěl by být
zavřený do klece?

A i když byla ze zlata
ona nepotřebovala být bohatá.

Stačilo ji trochu štestí,lásky,svobody!

Jak ráda by měla
opravdový domov,
ale její život byl
od začátku podvod.

Nasadili ji masku a ona musela hrát,
i když ji srdce krvácelo musela se smát...
Autor Kariš, 02.04.2007
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

udržení motivu za každou cenu uškodilo, myšlenka není špatná ale je cpaná příliš do popředí

04.04.2007 19:55:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí