A já se ti ztratila

A já se ti ztratila

Anotace: ~~~~~~~~~~~

..................................

~~~~~~~~~~~
Jsem lístek ve větru
jsem kapka deště
ty chodíš ve svetru
a voláš…ještě,
potom dlaň nastavíš
já do ní padám
a ty se nedivíš
jak vypadám.
Chtěl jsi mne líbat
já se ti ztratila
měl jsi víc hlídat
z dlaně jsem padala,
do trávy cinknu
slyšíš mě,jsem to já
na tebe mrknu
jak kapka dešťová.

Nestoupni na mě
vezmi mne do prstů
něžně a jemně
vždyť já jsem lásko tu,
ve dlani zahřeješ
do kapsy uložíš
potom si vzpomeneš
mě už však nevidíš.
Tak já ti lásko má
zas ráda naprším
jak kapka dešťová
tě lásko políbím,
pak z tvého čela
ti sklouznu za límec
jsem tvoje milá
ty jsi můj milenec…
~~~~~~~~~~~~

.......................

~~~~~~~

Autor Květka Š., 18.01.2024
Přečteno 60x
Tipy 20
Poslední tipující: CULIKATÁ, o3_gambit, Iva Husárková, L.B, Marťas9, Psavec, Rafinka, Žluťák, paradoxy, Dračí, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to moc milé. :-)

18.01.2024 16:47:21 | Dračí

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí