Je vietor sila,
vie okdiaľ, kam viať?
Rozvráti silá
a vie, kde má siať?

Povodeň príde
a život chce vziať?
Zavlažiť polia
a život pak dať?

Oheň je priateľ,
keď je na prídel.
Kto víta ho, keď
nezvaný príde?

Sám byť, nie je plán,
samota hľadá?
Had chcel byt pán, tak
bojím sa hada?

Strach veriť, túžiť,
strach posiluje?
Lepšie je slúžiť,
strach ma prikuje?

Či je to Tá moc,
čo každý hľadá?
Že aj cez nemoc
v kolená padá?

Dobro a Láska
Viera v seba sám,
tak spadne maska
zlo fakt nemá plán.
Autor RoTa, 18.01.2024
Přečteno 46x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, Iva Husárková, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí