v zimě sníh

v zimě sníh

Anotace: xxx

V zimě sníh

A na jaře tání

V noci hvězdy

Ráno zrcadlo

 

Nehodíš se sem

A přesto tě vídám

Bosý stín

Mezi bílými kmeny

 

Nemám tě ráda

Drsnou kůží

Zraňuješ a čekáš

Na odpuštění

 

Už ho nemám

Tak v jediné chvíli

Ve vteřině

Obrátíš čas

 

…a  po zimě

přijde tání

v noci hvězdy

a ráno zrcadlo…

Autor gaspacho, 19.01.2024
Přečteno 67x
Tipy 21
Poslední tipující: Alala, Dračí, Marťas9, cappuccinogirl, Psavec, CULIKATÁ, Ophelia81, IronDodo, Žluťák, Sonador, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí