Žiadny scenár

Žiadny scenár

 

 

Viedol som ten večný boj

o odpustenie

aby som vedel kde to všetko je,

kde sa to skrýva vo mne

všetky tie rany roztrúsené

bolí to a je to ťažké

nehovor že nie

ale je to krásne

a slobodne

keď pochopíš koľko toho

srdce vie

 

Tento príbeh nemá žiadny scenár

úžasné je že tú istotu nikto nemal

stačí len prehovoriť a veriť

že nezraníš ale zachrániš

keď máš k dispozícii len staré slová

môžeš len dúfať že povieš

niečo nové

žiadny scenár, čistá improvizácia

to je ten život, to je tá krása

počuť čo ti šepká anjel- zasa

 

Viedol som ten večný boj

ktorý nebol jednoduchý

ale veľmi dôležitý

a z večného je uzavretý

pretože som uveril- si

uveril som si

že ja, nie oni riadia kroky

ktoré robím

a že ja, nie oni chápu a ľúbia

to čo ja na svete ľúbim

Autor Dávid, 20.01.2024
Přečteno 64x
Tipy 9
Poslední tipující: Penemue, Fialový metal, Anfádis, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné nitro

20.01.2024 13:46:01 | mkinka

Ďakujem :)

20.01.2024 13:59:38 | Dávid

Rádo se děje.

20.01.2024 14:14:33 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí