Síny

Síny

Anotace: ve tváři

Sbírka: Dva svetry

stromům stíní vlastní listí
ve větru se větev chvěje
blbci si jsou sebou jistí
ksichty kryjí obličeje

na podzim když listí padá
tak je drahá každá rada

zbyde jenom náš stín vlastní
s pravou tváří nejsme šťastní

Autor Uličný, 20.01.2024
Přečteno 82x
Tipy 7
Poslední tipující: o3_gambit, mkinka, Žluťák, martinaV, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí