Žil, byl

Žil, byl

Anotace: O památkách, které už nejsou nebo jsou rozpadlé. Rádoby vtipné ;o))))

Žil, byl
Černobyl.
A udělal bác!
Zbyl jen mastný plac.

Žila, byla dvojčata,
zedníky však počatá.
Letadlo je zbořilo.
Moc lidí pak zuřilo!

Žily, byly Trosky.
Kdy měly narozky?
Byl to dřív hrad.
(Co s nimi dělat?)
A teď, babo, raď!
Autor zuzik, 30.03.2005
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí