Dead to me.

Dead to me.

myslel jsem, že tě budu milovat do smrti,

ale teď jsi pro mě mrtvá,

možná jsme byli jen malé deti,

ale teď si to udělala znova,

nenavidim Tě celou duší,

zvedla si mě na kolena,

srdce mi z Tebe prudce buší,

já Ti nabídl svá ramena,

Ty si me skopla hlouběji,

než jsem kdy předtím byl,

nemohla si to skončit rychleji?

než jsem si Tě do srdce vryl?

</3

 

Autor boy, 29.01.2024
Přečteno 98x
Tipy 10
Poslední tipující: Marten, Frr, Psavec, mkinka, Jan Kacíř, Žluťák, cappuccinogirl
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Objimam virtuálně kamaráde a ať je líp.

30.01.2024 09:04:07 | mkinka

děkuji, už bude:)

30.01.2024 22:00:15 | boy

Držím palce

30.01.2024 23:07:07 | mkinka

To by jí to tak nebavilo.

30.01.2024 08:48:01 | Jan Kacíř

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí