Krásně je na světě.

Krásně je na světě.

Anotace: ~~~~~~~~

....................

~~~~~~~~♥
Já dobře vím
a hned to všem povím
že...
když je únor bílý
to je náš chlapec milý
a pod jeho peřinou
to každé pole sílí
tak ať se zimě zadaří
co nepřejí si cestáři.

Je tu kámoš únor bílý
i když sněží jenom chvíli
potom teploměr
10 nad nulou
pokazí peřinu sněhovou
pár dnů pak lije
pozor,řeka se rozlije
ale co dělat
podle předpovědi
bude namrzat
budeme se asi klouzat
za nějaký den zase
máme únor v plné kráse
při kterém ta pole sílí
...metaři...
si ten sníh nepřejí
vlekaři...lyžaři...sáňkaři
a děti
ti štěstím zazáří.

A ve městě i na vesnici
vidíte,
zima ta stále kvete
a sněží,ať chcete
či nechcete...
Krásně je na světě.

~~~~~~~~

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Autor Květka Š., 01.02.2024
Přečteno 77x
Tipy 17
Poslední tipující: o3_gambit, Iva Husárková, Emily Říhová, Marťas9, Fialový metal, Žluťák, Rafinka, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně je v každém počasí,
ať se zima jak chce přihlásí...
Krásný den, Květuško (*)

01.02.2024 22:50:56 | Emily Říhová

:-)...děkuji a krásný den i Emilce...

02.02.2024 15:18:35 | Květka Š.

Jo! :-)

01.02.2024 17:51:10 | Rafinka

Super.

01.02.2024 15:11:29 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí