Sonet nedostupné hypotéky

Sonet nedostupné hypotéky

Anotace: RAKUŠÁCI V TEPLE ŽIJÍ ČEŠI Z NOUZE STANY ŠIJÍ

Sbírka: Dva svetry

každé ráno vždy když vstanu
zakopnu o šňůru k stanu
přerážím si svoje hnáty
o ty hnusné dozidráty

vypadnuté z hnízda ptáče
najde kočka podle pláče
proto tiše snáším muka
však nůž hledá moje ruka

řežu šňůru k stanu kůlu
já mám na to času fůru
řežu sice pomalu
jednou vás však dostanu
až stan k zemi smutně padne
nezakopnout bude snadné

 

Autor Uličný, 01.02.2024
Přečteno 100x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, gaspacho, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ů:)

02.02.2024 00:51:16 | gaspacho

Vtipný;-)

01.02.2024 20:32:04 | Žluťák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí