Tatínkovi.

Tatínkovi.

 

 

Signatura  ?  Proč ne

obraz chybí

z krve platit stočné  ? 

Bezpochyby   ! 

 

prosil bych do dřeva

a bez mezer

o nebe opřená

zpívá mi sítina

šeptem tich

na pipi, pipi na

akrostich

 

můj tatínek měl rád

portugalské sardinky   .   .   . 

 

Autor Matahaja, 02.02.2024
Přečteno 58x
Tipy 16
Poslední tipující: Frr, narra peregrini, Psavec, IronDodo, Ophelia81, Anfádis, Žluťák, Fialový metal, zde.neck, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí