život je jiný

život je jiný

Anotace: ...

tohle je život???
takhle se chová člověk???
jako robot???
je to jako pravěk
každé slovo je lež
život je jako věž
lezeš na ní
a když vylezeš
tak spadneš
tak k čertu běž
prosím nechte mě být
nechte mě mojí cestou jít
už chci mít klid
nerozumím slovům
nerozumím čínům
nerozumím pohledům
nerozumím ničemu
tak proč je to tak těžký?
proč proč proč??
jsem jiný
než se zdám
všechno za vás dám
všechno co mám
přísahám
takový jsem já
neznáte mě
vždyť bez vás jsem nic
a tak s plných plic
mi řekněte
co si o mě myslíte
proč mě trápíte
není na tom víc
než jen to říct
prosím o každý den
jen abych mohl být
jen abych mohl žít
vždyť je tu krásně
proto krotím své vášně
a snažím se děsně
být takovým jakého mě chcete
udělám cokoli
třeba to přebolí
láska?
nemoci?
utrpení?
zklamání?
bolest?
tohle všechno je třeba
je to jako střela
letí světem
dokud nenajde cíl
moje střela už mě našla
rána přímo do srdce
cukl jsem prudce
moje ruce
schládly
moje nohy přestaly se hýbat
jen ležím
a prosím
o slitování
o zanmení
že příjde smrt
vím že jsem zmrd
že jsem to já kdo ublížil
kdo se snížil
pod úrověň člověka
už jen pouhopuhá bytost jsem
každý den
si říkám
proč proč proč??
tak kurva proč??
třeba najdu vysvětlení.
třeba jednou ano.
Autor Mirusek, 03.04.2007
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí