Nikdy si nemysli

Nikdy si nemysli

Anotace: ...

Nikdy si nemysli,

že něco máš

všechno jsou prchavé okamžiky protékající mezi prsty

teď jsou

a v zápětí vzpomínkou se stanou

 

Nikdy si nemysli,

že něco víš

to, co se zdálo tak samozřejmé

zítřejší zprávy rozvrátí

a kdo ví, co pravdou je…

 

Nikdy si nemysli,

že někým jsi

dnes na vrcholu stojíš

a Ti co stáli v plné zbroji

zítra - možná malí jsou a zvednout zrak svůj z údolí se bojí

 

snad rada na závěr - co všechny sloky tyto pojí

uchop svou vzácnou přítomnost

 

 

Autor JSJ, 02.02.2024
Přečteno 68x
Tipy 12
Poslední tipující: martinaV, o3_gambit, Žluťák, zde.neck, Psavec, IronDodo, cappuccinogirl, mkinka, Chane
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Souhlasím s Cappu, je to skvělé.

03.02.2024 09:04:03 | martinaV

Skvělá. Myšlenkou i formou. Skvělé podání.

02.02.2024 11:35:03 | cappuccinogirl

Děkuji

02.02.2024 20:10:37 | JSJ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí