Slabosť moja

Slabosť moja

Anotace: -

Slabosť moja

Padajú na nás nebesá,
hodina nočná bila
vonku lialo sa
čierna všetko kryla.
V smútku rovnakom
žaluje sa čiernym oblakom.

Pán neba oblaky pošibol
na organ hral hlasne,
anjel môj kdesi bol!
Všetko zdá sa byť jasné
a dušu ubitú
zaliali lúče zenitu.

Lúče šli nám v ústrety
v rose ožil kvet
k slnku vrelo upretý
šepol pár hrejivých viet
čo ticho, ako list moruše
padajú ľudom do duše.

 

 

Autor IronDodo, 03.02.2024
Přečteno 59x
Tipy 21
Poslední tipující: o3_gambit, jort1, Ondra, Stanislav32, Marťas9, Anfádis, RadekČ, martinaV, Marcone, Žluťák, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ďakujem

03.02.2024 21:16:16 | IronDodo

Moc hezká!

03.02.2024 18:09:07 | Žluťák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí