Dvojspev

Dvojspev

Anotace: -

Dvojspev

Láska je v nás
je tam, kde sa ľudia milujú.

Láska je, ako slnko maľované,
neodíde z miesta.

Obraz Boží, to sme my,
obraz lásky, to je on.

Kto prosí o lásku,
nebýva zatvorený za oknom temným.

Trpíš - Láska, Raduješ sa - Láska
pritúlený k láske, ostáva láska.

Zdvihli sme lásku, ako smeti
pred ľuďmi, čo už ju nechcú.

Naša láska, hrá, ako husle,
keď ju dobre držíme.

Pocestnému núkame lásku,
ako jedlo z rozbitej mise.

Láska je nekonečný priestor,
ktorý si ničíme.

Láska sa s nami prejde
po roli úrodnej.

Láska je aj pre chudobných,
ktorý by ju najradšej z lásky zjedli.

Akoby sme obviňovali lásku,
že trpí za nás.

Doma usmej sa,
možno láska príde.

Dostali sme lásku z neba,
delíme sa!

Láska je aj otázka:
ako dlho?

Odpovedia všetci. Hneď
ani nevieš kto sú.

Autor IronDodo, 03.02.2024
Přečteno 61x
Tipy 17
Poslední tipující: Matahaja, o3_gambit, jort1, Anfádis, Fialový metal, Žluťák, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádhera prostě.

03.02.2024 21:23:42 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí