Důvěřivý

Důvěřivý

Jsem jaký jsem, důvěřivý blb

Kůru jako strom, říká se mu dub

Jak samorost v lecčem 

Dobrota stínu a vláhy 

Ty pocity

Okolo strmé skály

padá kamení,  vítr vane 

Klidem údolí,  není požehnané. 

Kořeny v kamení se plazí 

Půdu tu živou hledají

Sny listů dolů 

Domů

Pomalu padají

Zrozením nových dní 

Tam rostou větve nové tak.

K nebesům, slunci a nebi ony pak.

Toužebně napínaji konve lístků coby zrak

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A pak kameny zavalí kmen

Víra v jeho pevnost

Zlomená

Schne 

 

 

Autor Protos1182, 05.02.2024
Přečteno 65x
Tipy 16
Poslední tipující: IronDodo, martinaV, Anfádis, enigman, Marten, mkinka, Psavec, Rafinka, Marry31, cappuccinogirl, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

důvěřovat ještě neznamená blbnout...

05.02.2024 17:07:35 | enigman

Tahle je silná, opravdu k zamyšlení.

05.02.2024 08:25:37 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí