Moderní kočka.Naše?

Moderní kočka.Naše?

Anotace: :->----------

~,,,,,,,,,,,,,,,,~

Mňau...
ten náš život kočičí
každého prý přesvědčí
my vládneme v člověčině
někdy se tváříme líně...
pak u lidí v pokojíčku
zvládnem kočičí honičku
a když něco shodíme
o tom my nic nevíme.
A já...
Každý kocour o mně sní
já jsem kočka moderní
chytí mi prý každou myš
to já nechci,to si piš...
já ho tlapkou asi plácnu
on zavrčí,kočko žasnu
a zamňouká,to on rád
prý si budeme jen hrát.
Ale...
Já chci sedět v košíčku
na krku mít mašličku
a takovou v barvě duhy
co má jen barevné pruhy...
kocour říká...no těpic
chci mít kočku,nemám nic
k večeři mi chytí myšku
nezáleží na kožíšku.
Já vím...
jsme kočky lidem pro radost
někdy nás však mají dost
potom se k nim přitulíme
pomazlíme,olízneme
a pak spíme,spíme,
spíme...
o ničem špatném nevíme.
--------------------------------

...................

----------------------

Autor Květka Š., 05.02.2024
Přečteno 59x
Tipy 10
Poslední tipující: Rafinka, o3_gambit, J's .., Žluťák, Psavec, Chane, mkinka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Roztomilé :-)

07.02.2024 22:11:51 | Rafinka

hezké dobrosrdečné

05.02.2024 19:03:59 | J's ..

mňauuu

06.02.2024 14:40:15 | Květka Š.

Jé, krása

05.02.2024 16:23:14 | mkinka

A já děkuji...

06.02.2024 14:41:57 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí