Tridsať rokov

Tridsať rokov

Anotace: Malé, veľké výročie

Tridsať rokov

Večer sa zas v daždi kúpe,
noc je čierna, ako plod v šupe
ozvena ticha šuchoce, puká
hľadí ma tvoja ruka
večne sa rodí z tmy kypí
šumí, ako včielky z košatej lipy
zobkajú z dlaní, sedia na pleci
láska je milá, šťastný sú všetci.

Zostaneš chvíľu, ako decko,
ktoré rozsypalo lásky vrecko
zdá sa, že človek sám lásku šatí
chodník si kráti
sám sebe velí
lásku riadi, jej šat si delí.
Zrak bolí, krok ide ďalej
stratí sa vo svete v uličke malej.

 

 

Autor IronDodo, 05.02.2024
Přečteno 78x
Tipy 28
Poslední tipující: Fialový metal, jort1, Marťas9, Frr, RadekČ, o3_gambit, martinaV, Ondra, jenommarie, J's .., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

VZÁCNÉ CHVÍLE NEMARKÍROVANÉ RADOSTI!! ST*

06.02.2024 15:17:45 | Frr

ja viac ďakujem

05.02.2024 21:43:57 | IronDodo

Cením si moc tohoto nahlédnutí...

05.02.2024 21:43:26 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí