Káva....

Káva....

Myšlenky plují 

Jak pěna na kávě bubliny k sobě se poji. 

Vůně vzduchem se šíří 

nad hlavou nebeský klid 

 

Na pozadí mysl obrazy své má

duše zvolna tiše rozjímá 

Klidnější srdce je tep

Zavřené oči, klidný dech.

 

Zastaven čas 

jen vůně, chuť a obrazy

Snad hloupost jiných 

Chvilky ty nezkazí 

 

Sami, nebo s někým 

Kdo chvíli tu vnímat umí

Rozjímání s kávou 

Chvíle chvíli spojí. 

Autor Protos1182, 06.02.2024
Přečteno 78x
Tipy 21
Poslední tipující: Amarylka, jort1, Marry31, Iva Husárková, Ondra, Narragan, Psavec, o3_gambit, Kan, Helen Mum, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A kde je káva...tam nesmim chybět:-):-):-)
Jenže tady není jen ta káva, ale taky moc hezky napsaných pár řádků...
Povedly se velmi:-)*

06.02.2024 19:43:54 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí