šafrán

šafrán

Anotace: odhodlání

Poslední roky mě napadlo,

nehledět upřeně na sve zrcado,

Koukat na svoje okolí, 

Který tento svět nebolí.

Úsměv a mávnutí z MHD,

Není nebezpečně jako LSD

 

Vzdělaní je super věc,

Známky neudávají skutečný lesk,

Vníměj sebe a sobe si věř.

Hlavně před sebou neuteč!

Vníměj krásy života,

Od přírody po její okraj

Koukej na  vše od plota,

Příroda je a není jinotaj.

 

 

Vnímej svět jako náhodu,

Věř mi, není to na škodu.

Spadnutí komety nad ránem,

Vyslov své přaní v ruce s šafránem.

Autor Dušekteráztroskotává, 07.02.2024
Přečteno 56x
Tipy 6
Poslední tipující: martinaV, Marťas9, Sonador, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

šafrán je mocná bylina...*

07.02.2024 16:29:43 | Sonador

Potěšila jsi.

07.02.2024 12:19:35 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí