Zapomnění v parketách

Zapomnění v parketách

Anotace: stejně to nepomáhá...

Parkety

vrcholky Matterhornu
schody do pekla
do zdi...

INFINITIVY

sedět
koukat
přemýšlet
být smutný
číst
nechtít
muset
pospíšit si!

I´m learning English to get a good job.
(Učím se anglicky, abych získal dobrou práci)

Ouu jés, jés, very gůd!

I´m observing parquets to forget.
(Sleduji parkety, abych zapomněla)

What??

Jé, pardón, to je asi jiná stránka...
Autor Odváté zrnko popela, 03.04.2007
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí... ;-)

03.04.2007 20:15:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí