Idiot

Idiot

Anotace: ...

Jsem idiot

Dělám idiotské věci a když je tma

Myslim si že mě máš ráda ale je to jen představa

Mám v hlavě všechny správně vyřčené myšlenky

Ale moje pusa říká nesmysly

Protože jsem idiot

Vzal jsem si tě a pustil tě až když jsi byla na zemi

Máš to zapotřebí?

Snášet idiota?

Obdivuju tvou trpělivost

Když už si myslím že jsme ten most spolu přešli

Ukáže se že ty pořád stojíš na začátku

A já padám do propasti a volám na tebe 

Že nikomu nedovolím

Aby ti ublížil

 

Chci se jít zahrabat

Miluju tě ale jsem idiot

Mohl jsem udělat všechno jinak

A lip

Ale jsem idiot 

 

Kéž bych ti směl říkat lásko

A nemít v hlavě 

Že ty to tak nechceš

 

 

Loučím se s tebou

 

S laskou

Tvůj oddaný

 

Idiot

Autor CoT, 09.02.2024
Přečteno 128x
Tipy 19
Poslední tipující: narra peregrini, palms, IronDodo, jort1, enigman, Veru, Frr, Acortai, Psavec, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a já si pořád lámal hlavu co je to I.D...

10.02.2024 00:44:50 | enigman

Trumfnul jsi Dostojevského! V mých očích jistě... tohle se mi četlo daleko líp!!!

09.02.2024 16:20:40 | cappuccinogirl

To beru.. ale nyní se navracim do kanálu

09.02.2024 18:51:50 | CoT

Jak libo, nech si pootevřenej dekl:-)*

09.02.2024 19:31:31 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí