Rozjímání

Rozjímání

Anotace: Občas je dobré jít do sebe...

 

Zas v rozjímání nořím se tiše,

svět kolem kamsi odplouvá,

víno poznání do snové číše

mé moudré Já mi nalévá.

 

Obrazy vzpomínek tu plynou

mou myslí náhle ztišenou,

pocity povstalé zas hynou

a duši těžce zkoušenou

 

zaplaví touha plná něhy,

i ta se časem rozplyne,

s ní kamsi zmizí i příběhy

vlastní jen snové mysli mé...

Autor Kozoroh 1, 11.02.2024
Přečteno 76x
Tipy 11
Poslední tipující: Paulín, Chane, kozorožka, Tomcat, Psavec, J's .., mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí