Prvá

Prvá

 

 

Prvá je len jedna,

prvý bozk, prvý sex,

prvé milovanie,

prvá kniha

prvá je len jedna

tak to už býva

prvý závan múzy,

niečoho väčšieho

je to väčšie,

je to väčšie ako ja sám

prvé zakopnutia,

prvé pochopenie,

prvýkrát lietam

prvýkrát ten plameň

v očiach,

že zdolám ten prieplav

kráčal som nevediac kam

ale vedel som, že niekam

prvýkrát stratený,

prvýkrát zranený,

prvýkrát zmenený

ďakujem vyššej sile,

že nedokonalý ale veselý

 

Prvá je len jedna,

prvá je len jedna,

prvá prehra, výhra,

prvá sedma

a späť v hre

prvá je len jedna

ale toto nadšenie

je večné...

 

A láska

Autor Dávid, 11.02.2024
Přečteno 70x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Penemue, Stanislav32, Fany, Psavec, Narragan
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

První je jen jediná,
od ní všechno začíná
a každý s úsměvem vzpomíná...
Krásný den, Davi:)

12.02.2024 20:37:02 | Emily Říhová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí