před dlouhou cestou

před dlouhou cestou

ve Spálené ulici prý mají
výhodnou slevu briliantů
budu se tam muset mrknout
než vyrazím na planetu TOI-715 b

je to mnohem mnohem dál
než se vznést až do nebe
sto třicet sedm světelných let
za rohem z vesmírného hlediska

chci se zeptat tamních bytostí
jestli se jim po nás nestýská
nejspíš asi ale dozajista ne
protože lidé jsou divní

a určitě neřeknu Toianům
ať je to v mínění neovlivní
že se po Karlově mostě
masopustní průvod courá

stejně bude dávno po něm
jen v Asii teď kdekdo mžourá
na fotky ze starého mostu
kde je pořád hlava na hlavě

Autor kvaj, 12.02.2024
Přečteno 81x
Tipy 9
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Iva Husárková, Marten, Frr, Žluťák, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí