Diagnóza

Diagnóza

Anotace: -

Diagnóza

Zamilovaná, má všetky príznaky
chodníky krížia sa, len príšery, prízraky
kmášu ju, trhajú na kusy
ľúbiť chce, márne pokusy.
Náruč prázdna v starej chatrči
skloní sa k zemi, ruku natrčí
chladné noci prechladne
zas z lásky prepadne.
Odpovede nepozná, nič nepovie
posledná stránka smutnej komédie.

Potom nad ránom vstane ubitá
neznáma pod sprchou ukrytá
kvitnú nádeje, zdá sa, slnko všade je
blúdi sama v parky i aleje
GPS zmení polohy
zmráka sa padne kus oblohy
do ulíc rozbehne sa, kde i my prúdime
blúdime k sebe sa túlime
ona beží, beží po veľkom pobreží
uniká hľadá raj, čo nikde neleží.

 

 

Autor IronDodo, 14.02.2024
Přečteno 79x
Tipy 16
Poslední tipující: jort1, Frr, Ondra, RadekČ, Ophelia81, Chane, Kan, Žluťák, o3_gambit, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dík kamarát

14.02.2024 15:06:31 | IronDodo

Moc pěkná baseň..

14.02.2024 14:37:07 | Žluťák

ďakujem áno ešte trochu možno byť k sebe vnímavejší

14.02.2024 13:56:08 | IronDodo

Ráda tě čtu

14.02.2024 13:58:05 | mkinka

Láska má tisíce podob.v tvém pojetí je úskalí i bolest,ale v tom běhu je volnost i nádech radosti.

14.02.2024 13:53:27 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí