Fatamorgána

Fatamorgána

Anotace: -

Fatamorgána

Dni bežia, nesiem si nádielku,
beh života, od noci, do rána
od pondelka k nedeli, z nedele k pondelku,
keď láska ma uspáva a sen ma doráňa.

Zdá sa mi, osud do klbka stočí ma
dych zatajím v nemote,
niečo končí niečo začína
iných riek hučanie, iných sŕdc splanutie.

 

Autor IronDodo, 14.02.2024
Přečteno 57x
Tipy 15
Poslední tipující: jort1, Psavec, Marťas9, Ondra, mkinka, RadekČ, Ophelia81, Žluťák, Chane, o3_gambit, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hlavně nevstoupit do stejné řeky

15.02.2024 12:22:49 | jort1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí