Málo...

Málo...

Co určí,  co málo je, co moc

Každý jiné potřeby má. 

Najdou se sotva podobní 

Komu stejné - stejné dá 

 

I málo je někdy celý svět

A někomu nestačí všechno hned

Někdo v skrytu má a dá

Když je jeden, nebo dva 

 

Někdo hmotné má 

jiný dary mysli, ducha dá

Pro každého jiné víc 

někomu nestačí však nic.

 

Autor Protos1182, 14.02.2024
Přečteno 50x
Tipy 11
Poslední tipující: Amarylka, Vivien, mkinka, Marten, Psavec, Žluťák, Chane, o3_gambit
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano,popisujes pocitově a tak to má být.

17.02.2024 10:07:56 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí