Dlaně o stehna třu si...

Dlaně o stehna třu si...

Nádražím projel dnešní vlak
Až do oblak
A kolejnice táhl a zvedl za sebou
Jak bouři jarní táhne mrak

Mikroskop boží žízeň rtů hlídá
Však pouze zívá
Těch cestujících většina

Otevírají v kyslíkovém dluhu pusy
Dlaně o stehna třu si
A vím, že stanici s čepicí červenou míjím

Cestuji do mračen...
Autor RadekČ, 14.02.2024
Přečteno 83x
Tipy 17
Poslední tipující: ukrytá v máku, jort1, IronDodo, Psavec, o3_gambit, Ophelia81, Marcone, Kan, Frr, Chane, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jen jestli máš lístek

15.02.2024 12:23:53 | jort1

tam stačí jednosměrný...

17.02.2024 15:15:01 | RadekČ

... a sám se míjím. Jen asociace. S. Tip

14.02.2024 20:41:55 | Marcone

... ta asociace rezonuje, děkuji*

17.02.2024 15:13:51 | RadekČ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí