Vyprávěj mi..

Vyprávěj mi..

Anotace: ~~~~~~~~~~

..............................

~~~~~

Vyprávěj mi..

Vyprávěj třeba o lásce

která jak fialky voní

vyprávěj třeba o koních

kteří se loukou honí.

Kteří se loukou honí

za nimi zdvihá se prach

ve vsi umíráček zvoní

co se to mohlo ve vsi stát?

 

Co se to mohlo ve vsi stát

o tom teď vyprávěj mi

i  špatnou zprávu chci znát

jen štěstí není na zemi.

Jen štěstí není na zemi

každý den ani slunce nehřeje

jsem tady já a jsme i my

život ten má své vyjeté koleje. 

-----------------

a tak to bylo

tak to je

..............................

****

Autor Květka Š., 15.02.2024
Přečteno 52x
Tipy 17
Poslední tipující: Kompik, Iva Husárková, o3_gambit, Psavec, Kan, Chane, Marcone, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná.

15.02.2024 18:55:43 | Žluťák

15.02.2024 17:02:03 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí