když jsem spal

když jsem spal

Byl jsem v myšlenkách někde jinde
slýchával samé lži

již není místa pro mě, po tvém boku
napil jsem se poháru nevšedního moku

den za dnem žil v opojení lásky
život vepsán v moje vrásky

procitl jsem dokonale a navždy
bolestí mnoho dní nemohl žít

sudťe mne sudičky pro mou víru
chtěl jsem harmonii a žít v míru

z velké výšky na tebe teď hledím
duch nebo pára v oblacích
utopen ve vlastních vzpomínkách tu sedím
jsouc navždy z tebe v rozpacích

probuzen, zpocen jako myš
hlasu srdce pouze slyš

byl to pouze jen špatný sen
unikl mi úlevou, tichý to sten

koukám na tvé krásné vlásky
a vím že navždy to bude jen a jen z nehynoucí lásky.
Autor neptolius, 15.02.2024
Přečteno 62x
Tipy 9
Poslední tipující: o3_gambit, Kan, Chane, Psavec, IronDodo, cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super že i noční můra může přinýst něco hooooodně dobrýho:-) Líbí se...:-)*

15.02.2024 17:24:03 | cappuccinogirl

To jsem rád.

15.02.2024 17:25:29 | neptolius

Z nehynoucí lásky krásný závěr

15.02.2024 17:03:11 | mkinka

Díky

15.02.2024 17:03:56 | neptolius

Rádo se stalo.

15.02.2024 17:12:50 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí